Gertig, Henryk Romuald (promotor)
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Biblioteka Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
May 28, 2021
May 28, 2021
1
https://wbc.poznan.pl/publication/589763
Edition name | Date |
---|---|
Gertner, Longina, 1974, Wpływ blanszowania i zamrażania na zawartość składników odżywczych fasoli zwyczajnej szparagowej | May 28, 2021 |
Skrzydlewska, Elżbieta Maria Borkowski, Bogusław Marian (promotor)
Szwarczyński, Waldemar Tułecki, Jerzy (promotor)
Szczepańska, Maria Gądzikiewicz, Witold Stanisław Ludwik (promotor)
Bielski, Janusz Łabendziński, Franciszek (promotor)
Maruszewska, Małgorzata Barbara Gertig, Henryk Romuald (promotor)
Młodecki, Henryk Adamanis, Franciszek (promotor)
Błaszak, Magdalena Aleksandra
Idczak-Kulesza, Cecylia Gertig, Henryk Romuald (promotor)