Chokeberry pomace as a component of innovative edible casings
Streszczenie w języku angielskim
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
978-83-8211-171-2 ; 978-83-8211-172-9
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
dla wszystkich na zasadach określonych w licencji
Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe
24 lip 2023
24 lip 2023
100
https://wbc.poznan.pl/publication/619423
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Sady, Sylwia, 2023, Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych | 24 lip 2023 |
Hęćka-Sadowska, Aleksandra
Ratajczak, Piotr Kochalski, Cezary (promotor) Mikołajewicz, Grzegorz (promotor pomocniczy)
Sady, Sylwia Stec, Krzysztof (tłumacz)
Grzyb, Andrzej Czyżewski, Andrzej (promotor)
Warchalewski Jerzy R.
Niemczewska, Zdzisława Elżbieta Niezgoda, Agnieszka (promotor) Majewska, Justyna (promotor pomocniczy)
Igliński Hubert
Kaczmarek, Mikołaj Matuszczak, Anna (promotor) Majchrzak, Adam (promotor pomocniczy)