Obiekt

Tytuł: Piekarstwo

Typ obiektu:

książki kucharskie ; podręczniki

Data wydania:

1900

Wydawca:

Biblioteka Kórnicka

Miejsce wydania:

Poznań

Sygnatura:

110265

Język:

pol

Udostępniane przez:

PAN Biblioteka Kórnicka

Prawa:

domena publiczna

Prawa dostępu:

dla wszystkich bez ograniczeń

Digitalizacja:

PAN Biblioteka Kórnicka

Lokalizacja oryginału:

PAN Biblioteka Kórnicka

Format obiektu cyfrowego:

image/x.djvu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

29 mar 2023

Data dodania obiektu:

17 lis 2008

Liczba wyświetleń treści obiektu:

4 849

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

738

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://wbc.poznan.pl/publication/82868

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Piekarstwo 29 mar 2023
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji