Projektowanie innowacyjnego produktu na przykładzie fermentowanego soku z jarmużu
Wariant tytułu:Design of an innovative fermented product using kale juice as an example
Twórca: Współtwórca:Gwiazdowska, Daniela (promotor) ; Rybicka, Iga (promotor pomocniczy)
Temat i słowa kluczowe:jarmuż zielony ; fermentacja mlekowa ; bakterie fermentacji mlekowej ; właściwości prozdrowotne ; właściwości funkcjonalne ; rozwój nowego produktu spożywczego
Jednostka nadająca tytuł:Rada Awansów Naukowych Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Wydawca:Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Miejsce wydania: Typ obiektu: Język: Udostępniane przez:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Data wydania: Prawa: Prawa dostępu:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Licencja:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Właściciel praw: