Obiekt

Tytuł: Jak gotować : praktyczny podręcznik kucharstwa : poradnik we wszelkich sprawach odżywiania, zestawiania menu, urządzania przyjęć, dekoracji stołu

Creator:

Disslowa, Maria (1870–1936)

Object type:

poradnik

Publication date:

1931

Contributor:

Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944). Oprac.

Publisher:

Wydawnictwo Polskie R. Wegnera

Place of publication:

Poznań

Signature:

1487838 II

Language:

pol

Rights Management:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Rights:

domena publiczna

Access rights:

dla wszystkich bez ograniczeń

Digitisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Location of original object:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Additional information:

AR-21

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

May 21, 2021

Data dodania obiektu:

Jan 5, 2021

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 907

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://wbc.poznan.pl/publication/583523

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji