Przeciwutleniające własności wybranych składników nieglicerydowych olejów roślinnych
Creator: Subject and Keywords:stabilnośc oleju rzepakowego ; składniki nieglicerydowe olejuu z pestek pomidora ; wpływ skwalenu ; wpływ fitosteroli ; przeciwutleniacze ; oleje roślinne
Description:Sygnatura w katalogu Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 214802
Publisher:Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Place of publication: Object type: Language: Relation:Zeszyty Naukowe - Seria 2 Prace doktorskie i habilitacyjne
Rights Management:Małecka Maria ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Publication date: Rights: Access rights:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
License:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Rights holder:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu ; Małecka, Maria
Digitisation:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Location of original object:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Digital object format: