Przeciwutleniające własności wybranych składników nieglicerydowych olejów roślinnych
Twórca: Temat i słowa kluczowe:stabilnośc oleju rzepakowego ; składniki nieglicerydowe olejuu z pestek pomidora ; wpływ skwalenu ; wpływ fitosteroli ; przeciwutleniacze ; oleje roślinne
Opis:Sygnatura w katalogu Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu 214802
Wydawca:Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej w Poznaniu
Miejsce wydania: Typ obiektu: Język: Powiązania:Zeszyty Naukowe - Seria 2 Prace doktorskie i habilitacyjne
Udostępniane przez:Małecka Maria ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Data wydania: Prawa: Prawa dostępu:dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Licencja:udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Właściciel praw:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu ; Małecka, Maria
Digitalizacja:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Format obiektu cyfrowego: