Microbiological methods for reducing the fungi and Fusarium mycotoxins occurrence in food chain
Gwiazdowska, Daniela (promotor)
Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Juś, Krzysztof ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
22 lis 2023
15 paź 2018
2 329
2158
https://wbc.poznan.pl/publication/543017
Marchwińska, Katarzyna Gwiazdowska, Daniela (promotor)
Szutowska, Julia Gwiazdowska, Daniela (promotor) Rybicka, Iga (promotor pomocniczy)
Bona, Anna
Fudakowski, Herman Bolesław (1834-1878).