Obiekt

Tytuł: On meat preserving: especially with reference to Mr James Harrison's method of freezing meat

Miejsce wydania:

Melbourne

Sygnatura:

sygn.231480-7

Język:

eng

Seria wydawnicza:

International Exhibition Essays, 1872-3, No. 7.

Udostępniane przez:

PAN Biblioteka Kórnicka

Prawa:

domena publiczna

Prawa dostępu:

dla wszystkich bez ograniczeń

Digitalizacja:

PAN Biblioteka Kórnicka

Lokalizacja oryginału:

PAN Biblioteka Kórnicka

Format obiektu cyfrowego:

image/x.djvu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

22 sty 2019

Data dodania obiektu:

22 sty 2019

Liczba wyświetleń treści obiektu:

51

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

2

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://wbc.poznan.pl/publication/509185

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji