Designing of lactic acid bacteria feed additives
Gwiazdowska, Daniela (promotor)
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Marchwińska, Katarzyna ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Nov 22, 2023
Mar 17, 2017
9 617
9012
https://wbc.poznan.pl/publication/504618
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Marchwińska, Katarzyna, 2016, Projektowanie dodatków paszowych z wykorzystaniem bakterii fermentacji mlekowej | Nov 22, 2023 |
Juś, Krzysztof Gwiazdowska, Daniela (promotor)
Szutowska, Julia Gwiazdowska, Daniela (promotor) Rybicka, Iga (promotor pomocniczy)