Gliszczyńska-Świgło, Anna (promotor)
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Wydział Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Rybicka, Iga ; Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
udostępnianie na podstawie umowy z właścicielem majątkowych praw autorskich
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
Nov 22, 2023
Sep 28, 2015
52
37
https://wbc.poznan.pl/publication/453725
| Edition name | Date |
|---|---|
| Rybicka, Iga, 2015, Witaminy z grupy B i składniki mineralne jako wyróżniki jakości zbożowej żywności bezglutenowej | Nov 22, 2023 |
Koczocik-Przedpelska, Jadwiga Kurkiewicz, Tadeusz Stefan (promotor)
Karlik, Bogdan Bączyk, Stefan (promotor)
Wierusz-Wysocka, Bogna Wysocki, Kazimierz (promotor)
Socha, Anna Maria Adamski, Rafał (promotor)
Hansz, Janusz Wysocki, Kazimierz (promotor)
Bakuła, Sylwia Smoczyński, Stefan S. (promotor)
Sibilski, Michał Góral, Roman (promotor)
Kraśnik, Witold Roguski, Jan (promotor)