Obiekt

Tytuł: Spiżarnia wiejska obywatelska, czyli Praktyczne przepisy porządnego i należytego, tak utrzymania, jako i urządzenia spiżarni - pewnych i łatwych sposobów konserwowania wszelkich artykułów żywnościowych, do użytku i wygody człowieka służących, tudzież, dokładne sposoby robienia wszelkich gatunków pekieflejszów, wędlin , salcessonów, octu, marynaty, marmulady, konfitur, jako też rozmaitych naliwek, wódek, likierow, farbowania cukrow i rzeczy innych, zupełność spiżarni stanowiących przez...

Twórca:

Dąbkiewicz J.

Typ obiektu:

książki kucharskie

Data wydania:

1838

Wydawca:

Marcinkowski A.

Miejsce wydania:

Wilno

Sygnatura:

sygn.113669

Język:

pol

Udostępniane przez:

PAN Biblioteka Kórnicka

Właściciel praw:

PAN Biblioteka Kórnicka

Digitalizacja:

PAN Biblioteka Kórnicka

Lokalizacja oryginału:

PAN Biblioteka Kórnicka

Format obiektu cyfrowego:

image/x.djvu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

28 cze 2022

Data dodania obiektu:

19 lut 2007

Liczba wyświetleń treści obiektu:

3 049

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

2775

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://wbc.poznan.pl/publication/40332

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty Podobne

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji