Obiekt

Tytuł: Przetwory owocowe bez cukru: uzupełnienie "Śpiżarni i zapasów zimowych"

Twórca:

Norkowska, Marta (1872–1930)

Typ obiektu:

poradniki

Data wydania:

1917

Wydawca:

Gebethner i Wolff

Miejsce wydania:

Warszawa

Sygnatura:

226203 I

Język:

pol

Udostępniane przez:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Uniwersytecka w Poznaniu

Format obiektu cyfrowego:

image/x.djvu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

28 cze 2022

Data dodania obiektu:

9 gru 2011

Liczba wyświetleń treści obiektu:

1 348

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie DjVu

1405

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://wbc.poznan.pl/publication/231556

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji